De goede bereikbaarheid, het persoonlijk contact en de bereidheid tot het bieden van oplossingen zijn ingedrienten die het maakt dat ik als klant loyaal ben.
Zeer tevreden over de leasemaatschappij. Bij vragen snel antwoordt en de medewerkers denken met je mee.
Tevrede
Zeer teleurstellend, problemen worden niet opgelost en niet echt klantvriendelijk.
Gode ervaring
Mijn leasemaatschappij denkt mee, is assertief en kan mee in de wensen van mijn organisatie op het gebied van mobiliteit.
Vriendelijke mensen, die de klantbeleving en -tevredenheid bovenaan stellen
Contacten met de relatiemanager en leaseadviseur verlopen prettig en zeer correct. Aanvragen voor offertes worden snel opgepakt en uitgewerkt. Overige dienstverlening, zoals wisselen banden,...Contacten met de relatiemanager en leaseadviseur verlopen prettig en zeer correct. Aanvragen voor offertes worden snel opgepakt en uitgewerkt. Overige dienstverlening, zoals wisselen banden, vervangend vervoer, regelen voorlopers, verloopt allemaal zonder problemen.
Persoonlijke aandacht, snelle reactie en goede kennis van zaken.