christ Snijders

Snelle levering alleen het product(accu) was niet verpakt, en op de bijgevoegde paklijst stond een gewicht van < 5 kg wat voor de bezorger wel eens een pijnlijke rug kan opleveren omdat de accu wel... Snelle levering alleen het product(accu) was niet verpakt, en op de bijgevoegde paklijst stond een gewicht van < 5 kg wat voor de bezorger wel eens een pijnlijke rug kan opleveren omdat de accu wel 15 kg weegt.

Eric

Ik zocht een trekhaak en ik was hiervoor echt aan het juiste adres.

Ze hebben mij geholpen met goed advies.
Ook de juiste kabelset is erg veel aandacht aan besteed.
Ze hebben mij geholpen met goed advies.
Ook de juiste kabelset is erg veel aandacht aan besteed.
Er werd mij nadrukkelijk op geattendeerd dat dit ter voorkoming van elektrische storingen erg belangrijk is.
Op de verzending is ook helemaal niks op aan te merken.

Alex

Goed geholpen met garantie geval van mijn accu

EB

Prima prijs, snel geleverd. Misschien handig om de avond van tevoren te weten dat het pakket er aan komt en je het kan volgen?

W. Schipper

(Bewerkt)

Uitlaat uit de ecolijn (merk = Klarius) voor onze Toyata Rav4 besteld samen met een Bosal installatie pakketje, prima gegaan, snel en netjes geleverd. Prijs was ook zeer gunstig.
Helaas...
Helaas ontbrak er wel 1 pakking en kwam ik 2 ophang rubbers tekort, ondanks dat er een uitlaat montage set was mee besteld. Gelukkig heeft Auto Onderhoud dit direct kosteloos nagezonden. Prima bedrijf met voordelige prijzen.

Goed bedrijf verder met snelle en nette levering tegen een scherpe prijs.

Jan van dijk

Ontevreden hoe de verzending is verlopen. Accu besteld. Ik kreeg een mail en daarin stond dat de accu vrijdag 30 augustus binnen zou komen, ik had het adres op gegeven van mijn werk omdat ik door de... Ontevreden hoe de verzending is verlopen. Accu besteld. Ik kreeg een mail en daarin stond dat de accu vrijdag 30 augustus binnen zou komen, ik had het adres op gegeven van mijn werk omdat ik door de weeks overdag daar altijd ben. Kort na mijn bestelling kreeg ik een mail dat mijn bestelling vrijdag binnen zou komen. Ik heel de dag wachten en aan het einde van de dag nog niks binnen gekregen. Maandag was ik weer op de zaak en ik liep als eerste naar de brievenbus of er iets in lag van we hebben u gemist uw pakket is ergens anders afgeleverd. Maar er lag niks. Toen heb ik gebeld naar auto onderhoud in Ermelo en ik kreeg te horen uw accu is zaterdag afgeleverd bij een garage bedrijf. Het adres heb ik zelf moeten zoeken via Google wel kreeg ik de bedrijfsnaam. Uit eindelijk stond mijn accu los zonder doos met een stikker midden in de werkplaats van een garagebedrijf en moest ik praten als brugman om te bewijzen dat het mijn accu was. Ik bestek voortaan mijn spullen ergens anders

Reactie Autoonderhoud.nl:

Ons excuus dat het fout bezorgt is.
We hebben dit door gegeven aan de koerier.
Zodat het in de toekomst hopelijk niet meer zal gebeuren.

Jan Kleberg

Je kunt een bedrijf het beste beoordelen als er iets mis gaat. Na minder dan negen maanden gaf onze nieuwe accu het al op. Het product mocht zonder gedoe worden omgeruild. Aardige mensen aan de... Je kunt een bedrijf het beste beoordelen als er iets mis gaat. Na minder dan negen maanden gaf onze nieuwe accu het al op. Het product mocht zonder gedoe worden omgeruild. Aardige mensen aan de telefoon, maar ook zeer klantgericht. Heb hier al vaker gekocht, en kan deze zaak van harte aanbevelen.

Niks callcenter. Gewoon normale mensen aan de lijn, en goede service.

Peter

Ik heb een zeer goede ervaringen met dit bedrijf

Trekhaak moest geruild worden met een telefoonje en de volgende dag was de nieuwe trekhaak al binnen super service

Front lift.

Zeer snelle service

Product is snel afgeleverd.

Beatrice

Accu werd snel geleverd zoals beloofd.