Miguel

Wij bestellen nu al jaren uitlaten en accu's hier de levertijd is snel en de prijzen zijn top! Ook als er een probleem is dan word dit netjes opgepakt en opgelost tot de volgende bestelling!!

Klant vriendelijkheid prijzen zeer scherp snelle levering

Linda van de Wetering

Goedkope uitlaat besteld en ik had ‘m de volgende dag in huis.

Goedkoop en snel.

Jan van de beek

Prima bedrijf!

Volgens afspraak netjes de volgende dag geleverd. TOP!!

P. Schipper

Wat een baggerfirma !
Ze leveren uitlaten die NIET fatsoendelijk passen, of zwaar beschadigd (en onverpakt) geleverd worden.
Bij reklameren zeggen ze toe om het op te lossen maar ik zit...
Wat een baggerfirma !
Bij reklameren zeggen ze toe om het op te lossen maar ik zit ondertussen alweer een half jaar op 40 euro te wachten....

Oplichting, slechte waar leveren

Complete uitlaat besteld voor Aygo via kenteken,volgens afspraak geleverd.

De uitlaat wordt onverpakt verstuurd waarschijnlijk hierdoor een paar extra butsen in de demper. Maar ach onder de auto vallen deze butsen niet op. Op kenteken besteld exact de juiste delen geleverd... De uitlaat wordt onverpakt verstuurd waarschijnlijk hierdoor een paar extra butsen in de demper. Maar ach onder de auto vallen deze butsen niet op. Op kenteken besteld exact de juiste delen geleverd monteren en voor een koopje nieuwe Bosal uitlaat onder ons boodschappen autootje. Hup naar de APK!!

Ik was op zoek naar een autoaccu, en kwam terecht bij dit bedrijf. Behalve snelle levering was de lage prijs doorslaggevend. De levering van de accu was correct.

Snelle levering en een goed telefonisch contact gaven de doorslag.

Duidelijke site en snelle levering

Amerongen

Nieuwe accu besteld.

Prima snelle levering.

jansen

Prima hoor

goed geholpen

Petra

Alles goed gegaan. Snelle service. Enige minpunt is dat de accu voor mijn deur is gezet toen ik niet thuis was en ik geen bericht daarvan had gehad. Het had ook zomaar gestolen kunnen worden. Ik... Alles goed gegaan. Snelle service. Enige minpunt is dat de accu voor mijn deur is gezet toen ik niet thuis was en ik geen bericht daarvan had gehad. Het had ook zomaar gestolen kunnen worden. Ik weet niet of dit door hen of de transporteur is gedaan.

Snelle service