Kees

Doen wat ze zeggen

concurrerende prijzen

Op de site werd aangegeven dat onderdelen met DHL/postnl zouden worden verstuurd direct na ontvangst van de betaling. Omdat ik met ideal had betaald, verwachtte ik ook in korte tijd een... Op de site werd aangegeven dat onderdelen met DHL/postnl zouden worden verstuurd direct na ontvangst van de betaling. Omdat ik met ideal had betaald, verwachtte ik ook in korte tijd een verzendbevestiging en track&trace code te krijgen, maar na 2 dagen heb ik gemaild omdat ik geen bevestiging had gekregen. In een reactie werd verteld dat de levering die dag zou plaatsvinden met de firma Packs. Omdat deze firma grote vrachtwagens op de site had staan heb ik gemaild dat ik aan een klein doodlopend straatje woon zonder keermogelijkheid, de eerste keer aan het hoofdkantoor, daarna nadat ik een kaartje in de bus had dat ik niet thuis was, aan een regionale vestiging. De volgende dag speciaal thuis moeten blijven, want er wordt alleen geleverd tussen 8-17 uur. De chauffeur kwam met een kleine bestelwagen en had tot 2x toe niets gehoord over de mail.Nu nog afwachten of de uitlaat met alle transportbewegingen passend is gebleven. Al met al is de eerste ervaring niet positief.

Reactie Autoonderhoud.nl:

Wij versturen met diverse transporteurs, in uw geval via Packs idd.
Wij versturen met diverse transporteurs, in uw geval via Packs idd.
Mocht er zoals in dit geval een sprake zijn van een moeilijk te vinden adres, dan kunt u het beste contact opnemen met onze helpdesk.
Wij zullen er dan alles aan doen om een passende (lokale) transporteur te vinden.
In dit geval heeft zelf contact opnemen met Packs.nl jammer genoeg dus niet geholpen..

Snelle levering, einddemper was niet verpakt. Verzendlabel zat op de demper geplakt, demper was dus heen en weer gevlogen door de pakketbezorg auto zonder bescherming.

Snelle levering, goede prijs

Fred van Aken

Gewoon helemaal top volgende dag al in huis super

Cor

Prima snelle levering

Prijs

Weyens N

(Bewerkt)

Besteld maar jammer genoeg niet meer leverbaar. Het duurde even maar het geld werd correct terug op mijn rekening geschreven

F.kiers

Op zondag besteld. Op dinsdagmiddag heb ik gebeld omdat de bestelling de volgende dag zou worden bezorgd. Keurig te woord gestaan .Ik zou terug gebeld worden. Dit gebeurde binnen 5 minuten. De... Op zondag besteld. Op dinsdagmiddag heb ik gebeld omdat de bestelling de volgende dag zou worden bezorgd. Keurig te woord gestaan .Ik zou terug gebeld worden. Dit gebeurde binnen 5 minuten. De reden aangehoord
Mijn bestelling zou eind van de week worden bezorgd. Op vrijdag werd de bestelling bezorgd. Chappau.

De snelheid van handelen. Tevens de beleefdheid zoals ik te woord werd gestaan

Mark

Een hoge waardering, toch een mindere ervaring.
Een hoge waardering, toch een mindere ervaring.
Telefonisch contact prima. Niet op tijd geleverd. Artikel helaas niet geschikt, kon het bedrijf niets aan doen, dus retour. Bedrijf reageerd op geen enkele mail en retourbetaling duurde erg lang.

Reactie Autoonderhoud.nl:

Wij kunnen geen mailverkeer terug vinden in onze inbox. Na ontvangst van het product is het geld retour gestort.

RF Wakanno

Een woord...geweldig..vandaag besteld..de volgende morgen bezorgd dus..

Alles zo duidelijk op de site dus..

J.Pol

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed
Het bestelde product is snel en goed geleverd

Het was het juiste en goed passende product