Machteld

Duidelijke uitleg aan de telefoon en snelle levering.

Goedkoop en snelle levering.

looper

Kommen hun afspraken na.

Accu zoals beloofd de volgende dag in huis.

Bijlholt

Snel en Goedkoop!!

Mijn uitlaat binnen 24 uur in huis en nog lekker voordelig ook. Mijn hebben jullie als klant erbij!

Bestelling 100003473 gedaan ,verschillende onderdelen niet geleverd, hierover telefonisch contact met u geweest, en er werd gezegd dat deze onderdelen gecrediteerd zouden worden ,helaas tot nu toe... Bestelling 100003473 gedaan ,verschillende onderdelen niet geleverd, hierover telefonisch contact met u geweest, en er werd gezegd dat deze onderdelen gecrediteerd zouden worden ,helaas tot nu toe niets ontvangen ,de betreffende onderdelen zijn bosal 255-097 en bosal 256-390 . Verder is alles naar wens gegaan. Misschien nog een tip,de bestelling kunnen volgen met track en trece, bij een bestelling b.v.een uitlaat,een verwijzing doen van de aanverwante artikelen,pakkingen e.d.

Artikelen goed omschreven,en niet duur

Onderdelen zijn goed geprijsd

WHG Vanwersch

Het onderdeel hebben we nog niet ontvangen.
We zyn er al anderhalve week op het wachten

We hebben het product nog niet ontvangen.

Reactie Autoonderhoud.nl:

De klant had een verkeerd adres ingevuld... De uitlaat is daar ook heen gestuurd. Koste wat tijd om hem daar weer op te halen maar heeft hem inmiddels onder de auto zitten naar alle tevredenheid.

Positief

snel en zorgvuldig

Jean

Met een accu probleem en starthulp uit NL vertrokken. Vanuit België een accu besteld en op mijn bezoek adres in België laten bezorgen. Accu was er binnen 24 uur. 10 minuten later draaide de auto... Met een accu probleem en starthulp uit NL vertrokken. Vanuit België een accu besteld en op mijn bezoek adres in België laten bezorgen. Accu was er binnen 24 uur. 10 minuten later draaide de auto weer als vanouds. zelfs met de ,redelijke, extra bezorg kosten nog steeds een stuk goedkoper dan andere aanbieders in NL en/of België.

scherpe prijs, snelle levering

Theo de Vries

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Prijs - kwaliteit verhouding is zeer goed. Zeer snelle bezorging van de bestelde artikelen. Er wordt contact met je opgenomen op een zeer vriendelijke en klantgerichte... Zeer klantvriendelijk bedrijf. Prijs - kwaliteit verhouding is zeer goed. Zeer snelle bezorging van de bestelde artikelen. Er wordt contact met je opgenomen op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze, en indien nodig wordt je voorzien van extra informatie.

Snelle levering. Klantvriendelijk. Goed en goedkoop.

Ik had een accu voor mijn auto besteld die volgens de site de volgende dag geleverd zou worden. Op donderdagmorgen besteld en er kwam een man van het bedrijf al dezelfde avond met de accu. Hij... Ik had een accu voor mijn auto besteld die volgens de site de volgende dag geleverd zou worden. Op donderdagmorgen besteld en er kwam een man van het bedrijf al dezelfde avond met de accu. Hij moest toch in de buurt zijn had hij gezegd. Top toch!?

Er wordt goed nagedacht over de service die ze kunnen bieden.