Alles is naar wens geleverd

goede service

Paul

Mijn eerste ervaring is goed. Ivm tijdsdruk vanwege vervallen APK, kon er spoedig een uitlaat besteld worden.
Deze is netje op zaterdag bezorgt door een koerier. De uitlaat en toebehoren was goed geprijsd en geleverd.

Telefonisch bereikbaar, en duidelijk in haalbaarheid en afspraken.

GOED PRODUCK VOOR EEN GOEDE PRIJS.

Emile Vrijenhoek

Perfecte en ook snelle service. Vriendelijke klantenservice

Sjanko heeft zelfs de accu voor mij verwisseld: TOP service!

AMHC

Goed en makkelijk bereikbaar

Goede prijs kwaliteisverhouding

Jeffrey

Geen snelle levering zoals beloofd.
Geen snelle levering zoals beloofd.
Na telefonisch contact werd me verteld dat hij op gestuurd was maar vervolgens kreeg ik niks binnen. Na wederom telefonisch contact 2 dagen later bleek dat hij nog niet verstuurd was.

De prijs van de trekhaak.

Top

Emile

Supersnelle en goede service. Ik kan iedere koper aan raden bij Autoonderhoud te kopen.

Snel vriendelijk, zelfs geholpen de acuu meteen te plaatsen in de auto.

Jan van den Hazel

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website, daarna staan de bestelde onderdelen snel klaar, ik haal ze af op locatie.
Een fout van twee verkeerde bougies in een setje van 4 werd snel hersteld...
Een fout van twee verkeerde bougies in een setje van 4 werd snel hersteld en opgelost.
Het is altijd prettig om een seintje te krijgen, b.v. via telefoon, app of mail. Misschien ben ik dit keer wel gebeld (zoals voorheen gebeurde) maar heb dan die anonieme oproep gemist.
Verder altijd goed geholpen.

Goede website, producten en prijs.
Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen aan de afhaalbalie.
Voor mij is de locatie dichtbij en kan de producten dus makkelijk zelf ophalen.

Janssen

Veel keuze. Aantrekkeljke prijzen. Snelle levering en goede service.

Zeer snelle afhandeling en levering.