Zeer tevreden. Snelle afhandeling en ook buiten kantoortijden mogelijk om te halen en/ of te brengen. Leenauto had wat beter gemogen, was gelukkig voor slechts 2 dagen (Corolla -->...Zeer tevreden. Snelle afhandeling en ook buiten kantoortijden mogelijk om te halen en/ of te brengen. Leenauto had wat beter gemogen, was gelukkig voor slechts 2 dagen (Corolla --> fiat 500)
Hele goede en snelle service
Netjes en met kennis van zaken geholpen. De schade verholpen en zelfs de hele auto schoon afgeleverd. Zowel de binnenkant als de buitenkant.
Na schade herstel en controle van de trekhaak, bleek de verlichting van de nieuwe fietsendrager het niet helemaal te doen, Toen ik dit meldde werd er meteen actie ondernomen en toen bleek dat het...Na schade herstel en controle van de trekhaak, bleek de verlichting van de nieuwe fietsendrager het niet helemaal te doen, Toen ik dit meldde werd er meteen actie ondernomen en toen bleek dat het niet aan de herstelde trekhaak lag, werd meteen verder gezocht en bleek er iets mis met de stekker van de fietsendrager. Terwijl het dus niet een de mannen van Midden Nederland lag, werd de oorzaak gevonden en zonder kosten hersteld. Pure reclame voor het bedrijf..
Een goede en vriendelijke ontvangst bij het afspreken van de reparatie en snelle afhandeling.
Goed geholpen, vriendelijke mensen en de aflevering van de auto was ook super. Schade was netjes herstelt en de auto was ook schoon en gewassen afgeleverd. Top.!!
Heel erg goed geholpen. Zelfs nog netjes kleine plekjes aangetipt uit klandizie.
Fantastische hulp bij onze schade. Konden ivm voorruit schade niet meer met onze auto rijden, direct een leenauto geregeld. Pierre en medewerkers bedankt!! Fam. Rijkhoff/...Fantastische hulp bij onze schade. Konden ivm voorruit schade niet meer met onze auto rijden, direct een leenauto geregeld. Pierre en medewerkers bedankt!! Fam. Rijkhoff/ Veenendaal
Super fijn bedrijf. Meedenkend en goede service!
Vriendelijk geholpen en ik kon mijn auto al na 3 dagen brengen om te laten herstellen.