Behalve dat de vakmensen die er werken en een stuk vakwerk leveren is de ontvangst op de receptie warm en vriendelijk je krijgt er een zeer fijn gevoel wie je ook helpt. Ontvangst en...Behalve dat de vakmensen die er werken en een stuk vakwerk leveren is de ontvangst op de receptie warm en vriendelijk je krijgt er een zeer fijn gevoel wie je ook helpt. Ontvangst en nazorg is optimaal een echte aanrader.
Transparante service. Alleen heel lange wachttijd voordat auto gerepareerd kon worden.
Goede klantenservice, denken mee aan oplossingen, hebben mij een grotere auto gegeven vanwege mijn lengte, bellen om op tijd om aan te geven wanneer een reparatie vertraagd is. Alles bij elkaar een...Goede klantenservice, denken mee aan oplossingen, hebben mij een grotere auto gegeven vanwege mijn lengte, bellen om op tijd om aan te geven wanneer een reparatie vertraagd is. Alles bij elkaar een heel goede service.
Vriendelijke medewerkers, doen er alles aan om je zo snel en goed mogelijk te helpen.
Een prachtig bedrijf . Je wordt er netjes en correct behandeld. Het ziet er keurig uit. En de reparatie is van grote klasse