Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de reparatie bij Roos. Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg over de werkzaamheden en kosten. Zeer nette reparatie van de schade. Ik moest even...Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de reparatie bij Roos. Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg over de werkzaamheden en kosten. Zeer nette reparatie van de schade. Ik moest even wachten tot er plek was voor de reparatie, maar het was het wachten zeker waard.
De schade is naar volle tevredenheid hersteld. Alleen een beetje jammer dat de schade na aanmelding pas na 6 weken kon worden hersteld.
Goed.. netjes gerepareerd en het contact was ook netjes en duidelijk.
Heel tevreden met het herstel van mijn auto. Vriendelijk personeel dat alles vanaf intake van de auto tm het ophalen na herstel, keurig uitlegt hoe de procedure eruit ziet/zag, mede adhv...Heel tevreden met het herstel van mijn auto. Vriendelijk personeel dat alles vanaf intake van de auto tm het ophalen na herstel, keurig uitlegt hoe de procedure eruit ziet/zag, mede adhv foto’s. Kreeg kosteloos een leenauto mee en mijn eigen auto zelfs gewassen en gestofzuigd weer mee retour.
Snelle service, vriendelijk geholpen.
Heel erg tevreden! Aardige en kundige mensen. Legde alles goed uit, kreeg vervangend vervoer en keken of er tweedehands onderdelen te vinden waren. Schakelde ook prettig met verzekeraar. Aan te raden!
Deskundige inschatting schade en vakkundige reparatie