Snel en vakkundig . De ontvangst en het vertellen wat er allemaal is gemaakt en tevens de vriendelijke toon waarmee dit allemaal gebeurde gaf mij een zeer voldaan gevel.Plus dat de schade aan...Snel en vakkundig . De ontvangst en het vertellen wat er allemaal is gemaakt en tevens de vriendelijke toon waarmee dit allemaal gebeurde gaf mij een zeer voldaan gevel.Plus dat de schade aan mijn auto geweldig was weggewerkt.
Uitstekend
Heel snel,duidelijk,uiterst netjes,goed geregeld uiterst tevreden ook met resultaat
Vanaf moment 1 heeft men mij snel en zeer professioneel geholpen. De schade aan de auto is perfect hersteld en men heeft mij ook nog geadviseerd hoe om te gaan met het onderhoud aan mijn auto....Vanaf moment 1 heeft men mij snel en zeer professioneel geholpen. De schade aan de auto is perfect hersteld en men heeft mij ook nog geadviseerd hoe om te gaan met het onderhoud aan mijn auto. Kortom zeer tevreden.
Goed!
Goed en keurig bedrijf met vakkennis van hun doelstelling schade herstellen.
Prima werk geleverd. Alles volgens afspraak en prijs indicatie.
We zijn erg tevreden hierover.
Ben zeer tevreden en goed geholpen. De auto helemaal schoon terug gekregen.