Super tevreden, meedenkend met de klant om de kosten zo laag mogelijk te houden! Reparatie snel ingepland en goed uitgevoerd. De auto was zelfs helemaal schoongemaakt !

Een prima bedrijf, leverde vakwerk, heel goede service, ook telefonisch contact als zeer prettig ervaren wij geven een vette 9 als cijfer.

Mijn algemene ervaring met Autoschade Herstel is uitstekend! Ik ben heel goed en snel geholpen en de auto is perfect afgeleverd.

Vriendelijk personeel wat goed meedenkt in oplossingen en service gericht handelen. Reparatie is top uitgevoerd, de auto zag eruit om door een ringetje te halen!

Over het algemeen goed; service en hartelijkheid vh personeel was prima.

Over het algemeen goed; service en hartelijkheid vh personeel was prima.

Enige opmerking: schattig schade was ca 1450 in de btw en uiteindelijk was de rekening ca 2900! Dat vind ik echt niet kunnen, slechte schatting. Dat het iets hoger uit kan vallen, ok, maar dit….

Onze auto was economisch 'total loss' verklaard.Omdat de schuld niet bij ons lag, heeft de verzekeraar van de tegenpartij een bedrag aan ons uitgekeerd. Autoschade Herstel Naaldwijk heeft in... Onze auto was economisch 'total loss' verklaard.Omdat de schuld niet bij ons lag, heeft de verzekeraar van de tegenpartij een bedrag aan ons uitgekeerd. Autoschade Herstel Naaldwijk heeft in overleg met ons een herstelplannetje gemaakt en onze auto vervolgens voor het uitgekeerde bedrag weer helemaal in de oorspronkelijke staat gebracht. TOP!
Rijden maar weer alsof er niks is gebeurd.

Gewoonweg een topbedrijf. Denken met je mee en leveren vakwerk af.

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen en een zeer korte tijd de auto kwijt geweest.
Prima bedrijf met zeer deskundige personeel waar je jou auto met een gerust hart achter kan laten.

Auto is keurig gerepareerd heel tevreden

Fijn bedrijf! Super resultaat!