Goede ervaring met het bedrijf.Correcte ontvangst door receptionist, en hef werkplaats. verder duidelijke en goede afspraken wanneer wagen gerepareerd kan worden en ook zo uitgevoerd.
Fijn bedrijf. Vriendelijk personeel. Zeer tevreden! Vakbekwaam gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen als u schade aan uw voertuig wil laten herstellen.
Prima, goed geregeld.
Perfecte service, nette leenauto en duidelijke afspraken.
Erg prettige verloop van de afwikkeling van de schade, flexibel in geval van problemen.
Direct een afspraak kunnen maken voor het opnemen van de schade. Vriendelijk contact dmv telefoon. Twee maanden moeten wachten voordat schade gemaakt werd. Leenauto ter beschikking gekregen. Schade...Direct een afspraak kunnen maken voor het opnemen van de schade. Vriendelijk contact dmv telefoon. Twee maanden moeten wachten voordat schade gemaakt werd. Leenauto ter beschikking gekregen. Schade naar tevredenheid gemaakt.
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en de schade is absoluut naar behoren uitgevoerd. Mijn auto is een paar dagen weg geweest voor herstel en daarna herkende ik deze niet meer terug. Enorm blij...Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en de schade is absoluut naar behoren uitgevoerd. Mijn auto is een paar dagen weg geweest voor herstel en daarna herkende ik deze niet meer terug. Enorm blij met de service!
Heel correct!
Kundig en klantvriendelijk
Prima contact. Hebben de schade netjes afgehandeld.