Prima bedrijf, goede service.

Mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Hij is keurig gemaakt en ook nog eens van binnen en van buiten schoongemaakt. Ik kreeg een vervangend voertuig mee om de tijd te overbruggen. Wel moest ik bij... Mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Hij is keurig gemaakt en ook nog eens van binnen en van buiten schoongemaakt. Ik kreeg een vervangend voertuig mee om de tijd te overbruggen. Wel moest ik bij aankomst erg lang wachten door de drukte. Ook duurde her herstel van mijn auto langer dan initieel aangegeven. Maar het resultaat mocht er wezen.

Mooi bedrijf, direct bekent hoeveel het gaat kosten en welk deel voor de verzekering is.
Direct aan te klikken onderdelen (vanuit een software pakket) van alles wat vervangen moeten worden. Goede vervangauto, goede communicatie.
Eind resultaat was heel mooi, je kon de beschadiging van de aanrijding niet meer zien.

Vriendelijke medewerkers.
De schade is heel netjes hersteld en de auto is zelfs gewassen. Top!

Vriendelijke en vlotte behandeling van de schade.

Goede service: heldere uitleg, prima koffie, aardige mensen. Klantvriendelijk.

Prima service en een keurig resultaat.

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Hacom Nijkerk. Helaas al twee keer schade gehad aan mijn auto, maar daarbij twee keer heel goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Je krijgt... Ik ben ontzettend tevreden over de service van Hacom Nijkerk. Helaas al twee keer schade gehad aan mijn auto, maar daarbij twee keer heel goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Je krijgt vervangend vervoer en je auto wordt binnen een paar dagen weer helemaal opgeknapt.

Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van de schade. Alles is netjes hersteld. Auto was schoongemaakt en zag er weer picobello uit.