Ik heb een uitermate prettige ervaring met Schade Herstelbedrijf Kraan uit Doorn Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal. Vriendelijke mensen die meedenken in de mogelijke en onmogelijkheden van de...Ik heb een uitermate prettige ervaring met Schade Herstelbedrijf Kraan uit Doorn Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal. Vriendelijke mensen die meedenken in de mogelijke en onmogelijkheden van de klant en dan een passende oplossing voorleggen. Kortom,ik ben ik ben een heel tevreden klant.
Perfect
Zeer goede service, perfecte reparatie
Zeer tevreden goede communicatie en professioneel geholpen
Zeer kundig bedrijf. Prima herstel van de schade en zeer prettige behandeling.
Vriendelijk ontvangen en geholpen. Schade is keurig op tijd verholpen.
Autoschade Herstelbedrijf Kraan in Doorn is een klantvriendelijk en deskundig bedrijf. Snelle advisering over schade en perfecte afhandeling. Wat wordt afgesproken wordt ook nagekomen. Letterlijk en...Autoschade Herstelbedrijf Kraan in Doorn is een klantvriendelijk en deskundig bedrijf. Snelle advisering over schade en perfecte afhandeling. Wat wordt afgesproken wordt ook nagekomen. Letterlijk en figuurlijk een goede zaak.