Altijd vriendelijk en behulpzaam. En ze leveren altijd goede kwaliteit.
Zeer snel en vakkundig geholpen. Auto ziet eruit als nieuw. Zeker een aanrader
Helemaal tevreden. Duidelijke communicatie richting verzekeraar en mij als opdrachtgever
Wij werden correct te woord gestaan. We kregen goede uitleg over de behandeling van de klacht aan ons voertuig. Voor de uitleg nam men zich genoeg tijd.
In het voortraject en de afhandeling van de schades positief, net als de vakwerk reparatie. Aandachtspunt is de communicatie rondom aflevering; vertraging in reparatie door verkeerd geleverd...In het voortraject en de afhandeling van de schades positief, net als de vakwerk reparatie. Aandachtspunt is de communicatie rondom aflevering; vertraging in reparatie door verkeerd geleverd onderdeel werd niet gemeld.
Heel goed
Positief en zeer professioneel.
Goed.
Doen uitstekend hun werk, korte lijnen, afspraak is afspraak en de kwaliteit van het werk is prima.
Top service, afspraak is afspraak. Vervangend vervoer , en duidelijk verhaal qua schade afhandeling