Het contact is ontzettend plezierig met de jongeman die achter de balie zit en de telefoon opneemt. Het is duidelijk, gezellig en geeft een positieve draai aan mijn dag.

Vriendelijk, snel en vakkundige hulp

Zeer Goed, netjes geholpen.

Tijdens het voorgesprek en de afhandeling van mijn schade, kan ik niet anders zeggen dat de slogan ,, Kwaliteit is een keuze ,, volledig is waargemaakt. Alle afspraken waren duidelijk en correct... Tijdens het voorgesprek en de afhandeling van mijn schade, kan ik niet anders zeggen dat de slogan ,, Kwaliteit is een keuze ,, volledig is waargemaakt. Alle afspraken waren duidelijk en correct uitgevoerd. Tevens zijn de werkzaamheden vakkundig en mooi afgewerkt. Bij het weer ophalen van mijn auto was deze tevens van binnen en buiten schoongemaakt, op deze manier komen je klanten terug, al hoop ik dat niet.

Vr.groeten,
Schildersbedrijf Andre Ygosse
Bergen Nh

Zeer vriendelijk personeel en van een schade is niets meer te zien.

Zeer tevreden

Goede ervaring! Keurig herstel!

Autoschade Herstel Van Kalker is een familie-bedrijf. En dat merk je in de liefde voor het vak en de klant. Ze zijn super trots op wat ze doen. En met recht! De vakmanschap is uitmuntend, evenals de... Autoschade Herstel Van Kalker is een familie-bedrijf. En dat merk je in de liefde voor het vak en de klant. Ze zijn super trots op wat ze doen. En met recht! De vakmanschap is uitmuntend, evenals de service. Ik voelde me er compleet op mijn gemak en serieus genomen! En was superblij met het resultaat.

Ik heb goede ervaring met Autoschade Herstel van Eeks.
Net werk afgeleverd en vriendelijke mensen.