Keurig te woord gestaan en er worden duidelijke afspraken gemaakt over tijden, datum en de leenauto.

Schadeherstel aan mijn auto is naar volle tevredenheid afgehandeld. Geen enkel minpuntje te bedenken.

Zeer vriendelijk en mensen met je juiste kennis.
Snel in schakelen en perfecte afhandeling.

Erg vriendelijk bij eerste over de telefoon wat ons overtuigde om de auto daarheen te laten slepen.
Ter plekken ontzettend netjes geholpen en 100% inzet om alles zo snel mogelijk te regelen....

Het is vervelend als je auto is beschadigd. Maar het herstel bij Autoschade Herstel Goossen hebben wij als top ervaren. Aandacht voor de klant, snelle service en perfect herstel. Onze auto is weer... Het is vervelend als je auto is beschadigd. Maar het herstel bij Autoschade Herstel Goossen hebben wij als top ervaren. Aandacht voor de klant, snelle service en perfect herstel. Onze auto is weer als nieuw.

Erg goed. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen

Ik ben enorm tevreden over het vakmanschap van Garage Kraan. Daarnaast werken er mensen met het hart op de juiste plek, die ook nog even verder willen meedenken dan het herstel van blikschade. En... Ik ben enorm tevreden over het vakmanschap van Garage Kraan. Daarnaast werken er mensen met het hart op de juiste plek, die ook nog even verder willen meedenken dan het herstel van blikschade. En dat maakt een schade ineens een stuk minder pijnlijk. Ik ben een heel dankbare klant.

Uitermate tevreden en zeer klantvriendelijk. Goed overleg.