Ik ben erg goed geholpen door autoschade herstel druten. De service was uitstekend en de schade was binnen enkele dagen weer hersteld.

Wij als bedrijf worden super snel en correct geholpen alle medewerkers zijn vriendelijk zo als het hoort en de afspraken worden nagekomen

Ik heb (gelukkig) weinig ervaring met autoschade en -herstel. Bij Autoschade Herstel Druten hebben ze mij keurig uitgelegd wat er ging gebeuren en wat de stappen waren. Ik kon mijn auto direct... Ik heb (gelukkig) weinig ervaring met autoschade en -herstel. Bij Autoschade Herstel Druten hebben ze mij keurig uitgelegd wat er ging gebeuren en wat de stappen waren. Ik kon mijn auto direct achterlaten en kreeg een keurige leenauto mee. Er werd mij verteld dat ik altijd binnen mocht komen lopen om naar de vorderingen bij mijn eigen auto te kijken. Toen de auto klaar was, werd nogmaals uitgelegd wat er precies gedaan werd. De auto was weer als nieuw! Professioneel, correct, vriendelijk en hartelijk. Ik voelde me erg welkom!

Ik ben zeer tevreden. Met name over de klantvriendelijkheid en vooral over de klantgerichtheid!

Goed. Snel geholpen, adequaat advies en houden zich aan gemaakte afspraken.

Heel goed ontvangen en zijn heel behulpzaam en mee denkend. Echt een aanrader!!

Afspraak is afspraak.
Heel vriendelijk en behulpzaam.
Ze leveren perfect werk af.

Heel fijn kundig bedrijf.

Professioneel en vriendelijke benadering.
Meedenkend in mogelijkheden.

Ik heb persoonlijk ZEER goede ervaring met dit schade herstel bedrijf