De afspraak liep via de leasemaatschappij. Ik werd een dag na de melding al gebeld met de vraag om langs te komen voor foto's. Die werden snel gemaakt en ik kon snel terecht voor het herstel.... De afspraak liep via de leasemaatschappij. Ik werd een dag na de melding al gebeld met de vraag om langs te komen voor foto's. Die werden snel gemaakt en ik kon snel terecht voor het herstel. Het herstel is naar tevredenheid uitgevoerd.

Het hele traject goede afhandeling, vooraf duidelijke communicatie, houden zich aan de afspraken en ook bij het ophalen ook nog een plekje bijgewerkt. Top service.

Prima geholpen door personeel en op hoogte gehouden van voortgang reparatie. Auto is als nieuw afgeleverd.

Vanaf de melding van de schade tot aan het herstellen van de schade is alles perfect verlopen.

Heel erg tevreden met de gehele afhandeling van de schade.

De auto is prachtig hersteld. Ik zie niks meer van de schade. Personeel is vriendelijk, kundig en erg behulpzaam

Prima service.

Mijn ervaring is zeer goed. Goede service en het herstel van de schade aan de auto supermooi gedaan.

Wordt goed geholpen