Zeer goed auto word perfect gerepareerd en bij afhalen is de auto keurig schoon en gewassen .dit bedrijf verdient een dikke pluim.
Heel behulpzaam, snelle en goede service. Bij wens is de mogelijkheid een leen auto te krijgen.
Wil ik liever niet delen... Maar gemengde gevoelens
Positieve ervaring …. Goede service
We zijn hier al meer geweest toen ook goed geholpen gelijk huurauto en netjes de schadeauto afgewerkt
Ik ben op een goede en correcte manier geholpen. De termijnen die werden afgesproken kwamen overeen met de werkelijkheid. Het contact met het bedrijf verliep prettig en snel met als credo: afspraak...Ik ben op een goede en correcte manier geholpen. De termijnen die werden afgesproken kwamen overeen met de werkelijkheid. Het contact met het bedrijf verliep prettig en snel met als credo: afspraak is afspraak. Precies zoals ik het zelf ook graag zou willen hebben.
Schade goed hersteld. Vriendelijk contact. Wel lange wachttijd, maar daar kan firma Breed niets aan doen. Pech dat de accu van de leenauto leeg was toen ik mijn auto wegbracht. Maar met een...Schade goed hersteld. Vriendelijk contact. Wel lange wachttijd, maar daar kan firma Breed niets aan doen. Pech dat de accu van de leenauto leeg was toen ik mijn auto wegbracht. Maar met een leenfiets kon ik ook uit de voeten.
Deze garage was 1 van de opties mij aangereikt door de lease maatschappij. Bij mijn eerste bezoek - om te inspecteren wat en hoe groot de schade was, was men al erg vakkundig en vriendelijk. Van het...Deze garage was 1 van de opties mij aangereikt door de lease maatschappij. Bij mijn eerste bezoek - om te inspecteren wat en hoe groot de schade was, was men al erg vakkundig en vriendelijk. Van het feit dat ze het bijzonder druk hebben heb ik helemaal niets gemerkt. Bij het ophalen van de gerepareerde auto was er weer die klantvriendelijke houding.
Uitstekend. Vakmensen met een enorme kennis van zaken en een duidelijke uitleg geven over hetgeen ze gaan doen om de schade te herstellen.