Nette uitleg en afhandeling en zeer tevreden over de reparatie.
Goede en vriendelijke service
Algemene indruk is goed. Echter dat een reparatie binnen 2 dagen gerealiseerd zou zijn klopt niet (helemaal) bij ons duurde het in totaal 9 dagen. We werden keurig op de hoogte gehouden van de...Algemene indruk is goed. Echter dat een reparatie binnen 2 dagen gerealiseerd zou zijn klopt niet (helemaal) bij ons duurde het in totaal 9 dagen. We werden keurig op de hoogte gehouden van de vertraging van de levering van de onderdelen. Personeel verder keurig, vriendelijk en correct.
Ik ben zeer tevreden over auto herstel wibu
Goede service en klantvriendelijk.
Matig!
Wederom goed geholpen bij de reparatie van onze schade. Heel klantvriendelijk en profesioneel. Uitgebreide service zit erbij!
De schade aan de bumper van mijn Dacia is onzichtbaar hersteld. En toen ik mijn auto kwam afhalen was de auto ook nog gewassen en aan de binnenkant schoongemaakt. Het leek wel een andere...De schade aan de bumper van mijn Dacia is onzichtbaar hersteld. En toen ik mijn auto kwam afhalen was de auto ook nog gewassen en aan de binnenkant schoongemaakt. Het leek wel een andere auto. harsteikke bedankt voor de uitstekende service.