Mijn ervaringen zijn positief. Altijd goed geholpen, netjes ontvangen en meedenken in oplossingen en mogelijkheden. De leenauto was voor mij ook heel fijn. De auto werd hele netjes en schoon...Mijn ervaringen zijn positief. Altijd goed geholpen, netjes ontvangen en meedenken in oplossingen en mogelijkheden. De leenauto was voor mij ook heel fijn. De auto werd hele netjes en schoon weer teruggegeven en schade was mooi hersteld. Eigenlijk alles netjes geregeld en uitgevoerd.
Heel klantvriendelijk bedrijf. Zijn transparant in hoe ze werken. Communiceren helder over kosten. Nemen daar in optie mee om te herstellen met tweedehands artikel van merk auto.
Vakkundig, behulpzaam, meedenkend en erg tevreden met het resultaat
Prima bedrijf, netjes en correct geholpen..
Ik ben zeer tevreden. Auto ziet er weer als nieuw uit na aanrijding.
Perfecte afhandeling!
Zeer vriendelijk personeel in de eerste plaats. Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden over het verloop van het herstel. En mijn auto zag eruit als nieuw toen ik hem weer op ging halen.
5 sterren van 5 dus.
Correct en vakkundig bedrijf.
Correcte en pro-actieve klantgerichte communicatie. Twee schades laten herstellen, beide keren positieve ervaring met de communicatie en het eindresultaat.
Een prima klantvriendelijk autoschade herstelbedrijf. Vriendelijk aan de telefoon en in het bedrijf. Houd je op de hoogte van de voortgang van het herstel. Levert keurig werk.