Zeer tevreden. Heel correct behandeld door de medewerker. Vriendelijk en deskundig.
Zeer tevreden over het herstel en aflevering van onze auto. Keurig gemaakt, via foto's gezien hoe het hele proces verlopen is. Nadien een super schone auto teruggekregen. Ook...Zeer tevreden over het herstel en aflevering van onze auto. Keurig gemaakt, via foto's gezien hoe het hele proces verlopen is. Nadien een super schone auto teruggekregen. Ook over de leenauto waren wij erg tevreden.
Netjes en correct ontvangen bij receptie en schade serieus bekeken en welke opties er waren voor beste herstel waar ons belang voorop gesteld werd
Meedenkend en bevlogen met hn werk. Goed bedrijf
Correct, duidelijk, goede service! Geen poespas, je weet gelijk waar je aan toe bent en wordt netjes op de hoogte gehouden.
Goed en duidelijke uitleg van de reparatie en herstel. Dit nav foto's
Vriendelijke mensen, staan je goed te woord, leggen alles goed uit zijn behulpzaam en zorgen voor vervangend vervoer. Ze regelen alles met verzekering
Complimenten voor dit bedrijf snelle afwerking en zeer vriendelijk geholpen een TOP BEDRIJF..
Auto is weer netjes hersteld ook schade hersteld wat niet zichtbaar was. Vakmensen zijn het heel tevreden met het eind resultaat.