Ik was tevreden over da afhandeling van de schade.
Ik ben tevreden, heb alleen heel lang moeten wachten op een afspraak
Prettig bedrijf met enthousiaste medewerkers
Prima service. Alles verloopt soepel en efficiënt. Goede leenauto. schade mooi hersteld en auto keurig gepoetst weer teruggekregen.
Zeer Goede ervaringen ,al jarenlang klant Kwaliteit
Gewoon goed, strak en zakelijk geregeld
Niet hetgeen wij hadden verwacht van een professionelel bedrijf.
Duidelijke informatie en snel afgehandeld zodra de Juiste onderdelen aangeleverd waren.
Vriendelijke en vakkundige service voor en na reparatie auto! Top bedrijf WIBU.
Wibu levert zo te zien uitstekend werk en is -waarschijnlijk daardoor- voorkeursbedrijf van mijn verzekeringsmaatschappij. Mogelijk omdat er een extra eigen risico geldt van 500 euro in geval van...Wibu levert zo te zien uitstekend werk en is -waarschijnlijk daardoor- voorkeursbedrijf van mijn verzekeringsmaatschappij. Mogelijk omdat er een extra eigen risico geldt van 500 euro in geval van reparatie door een ander bedrijf, is de wachttijd bij Wibu m.i. wel heel erg lang; in dit geval zo’n 2,5 maand. De communicatie van het bedrijf is prettig en prima geregeld. De auto werd na afloop geheel gereinigd en gepoetst opgeleverd, helaas nog niet helemaal compleet omdat enkele cosmetische delen niet op tijd geleverd werden. De reparatie duurde langer dan verwacht, maar was voor mij geen probleem door de uitstekende vervangende auto.