Supper vriendelijk en ze leveren kwaliteit

Goede service, gedreven personeel.
Prettig bedrijf.

Hele goeie sevice qua afspraken en het afleveren van de herstelde auto.
Hele goeie sevice qua afspraken en het afleveren van de herstelde auto.
Tevens ook een leenauto in automaat uitvoering omdat ik niet in een schakel auto mag rijden. Ze komen alle afspraken keurig na.

Bevalt er goed

Fijn bedrijf om de auto schade te laten repareren, schade aan de auto is al vervelend genoeg. Daarom is het fijn om te weten dat uw auto in goede handen is bij Autoschade Herstel Druten.
De...
De schade is snel en zeer netjes verholpen.
Super bedankt
JBW

Mijn autoschade is daar vakkundig hersteld

Ik ben erg goed geholpen bij Autoschade Herstel Druten. De auto werd direct opgehaald en het contact verliep erg soepel en laagdrempelig.
Je baalt natuurlijk dat er schade is aan je auto, en...
Je baalt natuurlijk dat er schade is aan je auto, en dan is het prettig als je op een fijne manier geholpen wordt.

Net bedrijf, goede vakmensen en een top service