Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ik werd op een prettige manier ontvangen en de hele gang van zaken werd helder en duidelijk uitgelegd. De reparatie was snel en netjes uitgevoerd. Na... Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ik werd op een prettige manier ontvangen en de hele gang van zaken werd helder en duidelijk uitgelegd. De reparatie was snel en netjes uitgevoerd. Na aflevering ziet mijn auto er weer perfect uit.

Voor de 2de keer de auto van mijn moeder gebracht om een schade aan het spatbord, wiel en deur te laten herstellen. Van het eerste contact tot het laatste ben ik geweldig goed, uiterst... Voor de 2de keer de auto van mijn moeder gebracht om een schade aan het spatbord, wiel en deur te laten herstellen. Van het eerste contact tot het laatste ben ik geweldig goed, uiterst klantvriendelijk en professioneel geholpen. De leenauto is ook top.
De schade is geweldig mooi hersteld, en de auto weer spik en span.
Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Top bedrijf , goede service en vakkundig werk.

Zeer positief, ik ben snel geholpen.

Bijzonder vriendelijk geholpen, jonge en goede leenauto meegekregen, schade en een extra deukje perfect verholpen en toen ik de auto terugkreeg was deze van binnen en buiten schoner dan ingeleverd!... Bijzonder vriendelijk geholpen, jonge en goede leenauto meegekregen, schade en een extra deukje perfect verholpen en toen ik de auto terugkreeg was deze van binnen en buiten schoner dan ingeleverd!
De afspraak was wel ver in de tijd, maar dat komt waarschijnlijk door de geleverde kwaliteit.

Lange wachttijd maar uitstekende afhandeling van schade.
Kwaliteit is prima.

Uitstekende service en je wordt vriendelijk geholpen!

Uitstekend! Bij de intake worden foto's gemaakt en aan de hand daarvan bekeken en verteld wat er moet gebeuren en wordt er een prijsindicatie gegeven.
Indien men met de offerte akkoord...
Indien men met de offerte akkoord gaat wordt er een afspraak gemaakt voor de reparatie.
Gedurende de reparatie/herstellen van de auto krijgt men gratis een goede leenauto mee. Alleen de verbruikte benzine moet je zelf betalen.
De auto krijg je niet alleen heel vakkundig hersteld mee terug maar ook nog helemaal gewassen!!

Zeer prettige ervaring met autoschadeherstel. Vriendelijk en behulpzaam en vakkundig bedrijf.