Vriendelijk te woord gestaan. we werden keurig op de hoogte gehouden (levering van een onderdeel duurde langer dan gehoopt), schade keurig hersteld en de auto heel netjes afgeleverd.
Altijd goed en vlot geholpen.
Uitstekende behandeling van de schade
Ervaring is goed. Duidelijke toelichting over wat te verwachten en wat de kosten zijn.
Goede service.! Èèn belletje en alles werd direct geregeld. Nette leenauto meegekregen en onze auto was snel weer gemaakt.
De algemene ervaring met Autoschade Herstel HS Veenoord is goed. Schade is netjes en vlot en goed hersteld. Vriendelijk personeel. Transparant in wat het gaat kosten. Het was zelfs eerder klaar dan...De algemene ervaring met Autoschade Herstel HS Veenoord is goed. Schade is netjes en vlot en goed hersteld. Vriendelijk personeel. Transparant in wat het gaat kosten. Het was zelfs eerder klaar dan in 1e instantie gezegd. Leenauto meegekregen. Zeer tevreden.