Een prettige eerste kennismaking met dit bedrijf. Een degelijk onderzoek en schade vaststelling met daaraan gekoppeld een afspraak voor herstel. Heel geruststellend
Goed, alleen was er miscommunicatie
Alderliesten staat in Ridderkerk e.o al decennia hoog aangeschreven en dat is terecht. Ze ontzorgen je volledig richting de verzekeringsmaatschappij en dat is heel prettig. Deze keer hadden ze wel...Alderliesten staat in Ridderkerk e.o al decennia hoog aangeschreven en dat is terecht. Ze ontzorgen je volledig richting de verzekeringsmaatschappij en dat is heel prettig. Deze keer hadden ze wel veel meer tijd nodig, maar daar hadden we verder geen last van.
Dit was de eerste keer dat ik schade had aan de auto en ik werd vriendelijk en snel geholpen.
Zijn deskundig en ziet er keurig uit.
Schade reparatie was correct afgehandeld en ben best tevreden over Wibu
Alles super goed en in ons geval snel afgehandeld.
Uitvoering prima, kwalitatief goed werk en binnen de afgesproken tijd en offerte klaar . Helaas wel lange wachttijd voordat mijn auto überhaupt aan de beurt was.
Heel erg fijn bedrijf
Jammer dat er na dat het langer duurde niet ff een telefoontje gepleegd is en ik 2 keer achter na heb moeten bellen maar verder wel tevreden met de gemaakte schade