Een erg fijne ervaring. Vanaf het eerste moment goed geholpen en een goede communicatie. Het herstel netjes uitgevoerd en perfect afgehandeld.
DE ervaring is, Zeer behulpzaam, duidelijk en mee denkend. Naar dat ik de auto weg heb gebracht met schade is tie als nieuw terug gekomen, naar een telefoontje dat tie klaar...DE ervaring is, Zeer behulpzaam, duidelijk en mee denkend. Naar dat ik de auto weg heb gebracht met schade is tie als nieuw terug gekomen, naar een telefoontje dat tie klaar was. Bedankt.
Super lieve mensen en m'n auto was heel erg mooi
Super vriendelijke mensen! Hele goede en mooie service!
Zeer deskundig en prettig schade herstel bedrijf
Een fijne klantvriendelijke ervaring gehad. De auto had een grote schade en dit is netjes verholpen. De auto werdt schoon en gepoetst opgeleverd ook de leen auto was netjes
Goede service
Super vriendelijke mensen, vlotte service, nette afhandeling
Vakkundig, vriendelijk en heel blij met het resultaat.
Super fijne mensen en zeer vakbekwaam! Altijd een perfecte reparatie. De hulp is altijd fantastisch. Ik kan altijd met een gerust hart mijn auto toevertrouwen aan hen.