Ik ben zeer tevreden over autoschade herstel kraan doorn. Zeer warm ontvangen leuke sympathieke medewerkers. En mijn auto die blikschade had opgelopen kwam weer als nieuw terug. En kreeg nog goede...Ik ben zeer tevreden over autoschade herstel kraan doorn. Zeer warm ontvangen leuke sympathieke medewerkers. En mijn auto die blikschade had opgelopen kwam weer als nieuw terug. En kreeg nog goede tips voor onderhoud auto!
Van binnen en van buiten zag de auto er heel mooi en schoon uit, geweldig Hartelijk dank een tevreden klant M Veldhuizen -Kraan
Prettig en professioneel.
Persoonlijk contact, eerlijk antwoord en vooral meedenken! Ik heb zowel schade aan mijn daily driver laten herstellen (zie je gewoon niks meer van) als een deel restauratie van mijn Young timer...Persoonlijk contact, eerlijk antwoord en vooral meedenken! Ik heb zowel schade aan mijn daily driver laten herstellen (zie je gewoon niks meer van) als een deel restauratie van mijn Young timer laten verzorgen. Ze snappen in Doorn heel goed dat daar (ondanks de emotie bij zo'n Young timer) er verschil in waarde zit. En toch voor beide kwaliteit leveren.
Prima ervaring, vriendelijk geholpen en schade netjes hersteld.
Het zijn echte toppers
Altijd goed. Fijn ontvangst en advies. Perfect uitvoering van werkzaamheden.
Ik heb een zeer positieve ervaring met Autoschade Hetstel Kraan Doorn. Het contact is zeer toegankelijk en reactie is vlot.
Prettige ontvangst en service prima! Werd bij inleveren schade auto netjes thuis gebracht! Auto zag er bij aflevering mooi uit, gewassen en t interieur zelf uitgezogen en stofvrij afgeleverd