Goed bereikbaar, en zichtbaar verstand van herstellen schade bij Tesla. Herstel wordt geadviseerd per autodeel te doen (bv gehele bumper), zodat je nooit geen kleurverschil ziet naderhand....Goed bereikbaar, en zichtbaar verstand van herstellen schade bij Tesla. Herstel wordt geadviseerd per autodeel te doen (bv gehele bumper), zodat je nooit geen kleurverschil ziet naderhand. Vervangauto mee gekregen, dus prima service.
Netjes, vriendelijk en kundig.
Het was de eerste keer omtrent een schade reparatie / afhandeling . De ervaring van deze herstel reparatie was naar alle tevredenheid
Prima bedrijf om je auto te laten herstellen!
Uitstekende behandeling en schade is erg netjes gerepareerd.
Prima service
Verweij autoschade is snel in actie gekomen en heeft de gehele coordinatie goed opgepakt. De auto is thuis opgehaald en direct een vervangende en vergelijkbare auto achtergelaten. Het herstel is...Verweij autoschade is snel in actie gekomen en heeft de gehele coordinatie goed opgepakt. De auto is thuis opgehaald en direct een vervangende en vergelijkbare auto achtergelaten. Het herstel is zeer snel verlopen en de auto is netjes afgeleverd.
Netjes en duidelijk, afspraken worden nagekomen, je wordt als klant behandeld en niet als schadegeval nummer zoveel.En afwerking schade is perfect.
Hheel positief. Snel geholpen, terwijl ik in de wachtruimte gewoon mijn werk kon doen.