Prima ontvangst, behandeling en aftercare. Verwachting qua tijdsduur werd overtroffen. Vervangend vervoer was niet direct beschikbaar, maar na een paar uur wel (ik woon op loopafstand, dus geen...Prima ontvangst, behandeling en aftercare. Verwachting qua tijdsduur werd overtroffen. Vervangend vervoer was niet direct beschikbaar, maar na een paar uur wel (ik woon op loopafstand, dus geen probleem).
Zeer tevreden met de totale afhandeling
Zij geven de juiste info wat de kosten zijn en de duur van de reparatie dus met andere woorden zijn wij zeer tevreden omtrent de reparatie
Duidelijke expertise, vriendelijk en adequaat in communicatie en tot slot is de schade vakkundig en tot alle tevredenheid uitgevoerd
Goed in de zin van, je weet waaraan je toe bent.
Uitermate tevreden! Goed herstel en vakkundige werknemers.
Perfect! Geen kleur verschil. Niks meer van de schade te zien!
Ik ben bijzonder goed en gastvrij ontvangen bij Hacon. Alle afspraken zijn nagekomen. Best bijzonder in deze lastige tijd met veel personeelstekorten overal! Heel erg blij met Hacon.