Goed en meedenkend. Gewoon zoals het moet zijn laagdrempelig.
Alles vanaf het begin tot het herstellen van de schade keurig netjes afgewerkt. Precies verteld wat de schade was en alles netjes afgehandeld.
Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Ze hebben de dagnadat ik schade had opgelopen de auto meteen weer rijklaar gemaakt door de bumper weer vast te zetten. En na ongeveer twee maand...Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Ze hebben de dagnadat ik schade had opgelopen de auto meteen weer rijklaar gemaakt door de bumper weer vast te zetten. En na ongeveer twee maand hebben ze de auto echt helemaal hersteld en kapotte onderdelen vervangen.
Prima, enkel de lange wachttijden was een tegenvaller. Maar daar is niks aan te doen
Uitstekend en zeer correct geholpen. Helemaal ontzorgd en adequaat gehandeld!
Altyd tijd om.je verhaal aan te horen .
Super bedrijf. Alles word netjes afgehandeld.. Je krijgt ook een leen auto tot beschikking... En als je een vraag hebt dan word het goed beantwoord... en ze zijn netjes.. auto ziet er...Super bedrijf. Alles word netjes afgehandeld.. Je krijgt ook een leen auto tot beschikking... En als je een vraag hebt dan word het goed beantwoord... en ze zijn netjes.. auto ziet er top uit.. schoon maar ook van binnen. Spuitwerk Top
Wij zijn ontzettend goed en klantvriendelijk geholpen door de mensen van Autoschade Herstel Druten. Het zijn vakmensen én mensen die persoonlijk contact als hoge waarde hanteren! De service...Wij zijn ontzettend goed en klantvriendelijk geholpen door de mensen van Autoschade Herstel Druten. Het zijn vakmensen én mensen die persoonlijk contact als hoge waarde hanteren! De service is geweldig. Onze bus werd keurig op het afgesproken adres gebracht terwijl wij in Frankrijk zaten en dat ook nog eens ruim binnen de genoemde reparatietijd én blinkend schoon! Dankjulliewel!
Ik ben goed geïnformeerd over de schade en de manier waar op ze de schade gaan herstellen