Zeer tevreden, er werd duidelijk uitgelegd welk werk er voor herstel gedaan zou worden en direct ingepland. Bij inleveren van mijn auto was er een auto beschikbaar gesteld en bij ophalen van mijn...Zeer tevreden, er werd duidelijk uitgelegd welk werk er voor herstel gedaan zou worden en direct ingepland. Bij inleveren van mijn auto was er een auto beschikbaar gesteld en bij ophalen van mijn auto werd nog middels foto’s en uitleg het herstelwerk toegelicht. Mijn auto is weer als nieuw, gewassen en brandschoon van binnen afgeleverd, superservice.
De persoonlijke service is keurig, eventuele vragen worden keurig en duidelijk uitgelegd. Bij ophalen van de bus werden ook duidelijke foto’s geshowd wat er gedaan was. Kwaliteit...De persoonlijke service is keurig, eventuele vragen worden keurig en duidelijk uitgelegd. Bij ophalen van de bus werden ook duidelijke foto’s geshowd wat er gedaan was. Kwaliteit van het spuitwerk vind als schilder zijnde niet echt om naar huis te schrijven. Kleurverschil vind ik ook te groot maar blijkbaar was dat acceptabel volgens hun.
Efficient, duidelijk, komen afspraken na, prettig in contact en informatief.
Goed bedrijf , wat gedaan is ziet er perfect uit
Herstel van de schade is perfect uitgevoerd
Schade was prima hersteld,.....echter vergeten ,om deur ontgrendelingskabeltje vast tezetten. Deur kon van binnenuit niet geopend ,keurig hersteld aan huis door Pascal......nogmaals dank!
Vriendelijk personeel, men denkt mee, fijne leenauto
Klantvriendelijk , transparant en komt afspraken na.