Eerste keer spuiten was goed geregeld ook vervangend vervoer prima. Tweede keer ivm reclame plakken na.. weken kregen onbetrouwbare auto mee van 23 jaar mee zeer vervuild
Vriendelijke, behulpzame en meedenkende contacten, zowel telefonisch bij het maken van afspraken en het overleg over herstel, als in het direkte contact in het bedrijf.
Schade is natuurlijk een vervelende gebeurtenis en dan is het heel erg fijn als degene die het voor je oplossen zo snel, vriendelijk en duidelijk reageren.
Fijn bedrijf. Dezelfde middag vervangende auto. Mijn auto keurig gerepareerd.Aardige mensen goede service en vakwerk
Snel Proffesioneel en in detail goed gerepareerd.
Netjes ontvangen en conform afspraak weer netjes terug afgemeld en afgehandeld enig min puntje was leen auto , deze stonk binnen in de auto heel erg naar brandstof als ik ver weg had gemoeten...Netjes ontvangen en conform afspraak weer netjes terug afgemeld en afgehandeld enig min puntje was leen auto , deze stonk binnen in de auto heel erg naar brandstof als ik ver weg had gemoeten dan had ik hem vooraf terug gebracht.
Zeer Goede ervaring opgedaan. Goede ontvangst. Koffie staat klaar. Direct geholpen en en opgehoogde gebracht van eventuele werkzaam heden. En snel klaar.