Wij zijn zeer tevreden over de algehele afhandeling van de schade van onze auto
Top de gemaakte afspraken zijn alle nagekomen en het herstel is compleet uitgevoerd
Zeer goed
Heel positief. Schade keurig hersteld en vriendelijk geholpen.
Dikke prima!
Ik ben zeer tevreden met Hacom, mijn auto is perfect hersteld en zelfs nog extra schoongemaakt. Personeel is bijzonder vriendelijk en ontzettend duidelijk wat je kan verwachten. Enige waar ik...Ik ben zeer tevreden met Hacom, mijn auto is perfect hersteld en zelfs nog extra schoongemaakt. Personeel is bijzonder vriendelijk en ontzettend duidelijk wat je kan verwachten. Enige waar ik vraagtekens heb ik bij het overspuiten van de vervangende onderdelen. Ziet ernaar uit dat ze mijn auto wit hebben overgespoten terwijl mijn auto wat meer creme wit is. Het verschil moet je maar net zien en valt niet erg op. Na paar keer viel het mij (en anderen) wel op. Maar het blijft een discussiepunt of je de perfecte 'eigen' kleur kan krijgen, het eindresultaat is zeker goed te noemen.
Reparatie van de schade aan de linkerkant van het portier is naar alle tevredenheid gemaakt.
Klantvriendelijk, correct, betrouwbaar.
Ik ben geweldig geholpen en auto is mooi ferepareerd. Aardig en behulpzaam personeel. Echt fijn bedrijf