Goed bedrijf, goede uitleg, schade goed gemaakt, alles goed geregeld
Mijn totale ervaring is voldoende tot goed. Echter er is wel een punt waar ik geen goed gevoel over heb. Toen ik de auto naar WIBU bracht om af te spreken, en de de medewerker naar de schade ging...Mijn totale ervaring is voldoende tot goed. Echter er is wel een punt waar ik geen goed gevoel over heb. Toen ik de auto naar WIBU bracht om af te spreken, en de de medewerker naar de schade ging kijken, had ik toch het gevoel dat mijn auto/ schade even niet uit kwam. Het was druk en ik kon geen leenauto krijgen en misschien moest ik anders maar naar een ander schadebedrijf. Kortom ik had niet het gevoel dat ik met open armen ontvangen werd. Uiteindelijk kreeg is eind september een afspraak. Was het echt zo druk?
Correct, vriendelijke en snel
RUDY HEEFT ONS GOED GEHOLPEN,EN ALLES GEREGELD MET DE VERZEKERING. AUTO WEEER IN MOOIE NIEUWSTAAT AFGELEVERD. BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE.
Zeer tevreden
Auto is weer netjes gemaakt, keurig netjes een leenauto meegekregen, ik ben helemaal tevreden.
Zeer betrouwbaar en proffesioneel bedrijf. Alle tot nu gedane reparaties perfect uitgevoerd Mijn Bmw 4 serie meerdere malen gebracht en mijn bedrijfsbus.