Ik ben erg tevreden over de snelle afhandeling. De herstelwerkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd.
KEURIG
Prima bedrijf met een uitstekende sevice
No nonsens bedrijf, komt afspraken goed na en niet te beroerd om nog wat extra's te doen. Zeer positieve ervaring opgedaan.
HelemaaL tevreden
De schade is fantastisch hersteld. Het herstel zou 3 dagen duren, maar binnen 2 dagen kreeg ik al bericht dat de auto weer klaarstond. Helemaal schoongemaakt en al.
Zeer vriendelijk bedrijf goede ontvangst .super werk geleverd .ben zeer tevreden
Zeer tevreden
Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en heb deskundige uitleg gekregen over de juiste manier van de te repareren schade. Reparatietijd nam 3 dagen in beslag en ik werd ruimschoots op tijd...Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en heb deskundige uitleg gekregen over de juiste manier van de te repareren schade. Reparatietijd nam 3 dagen in beslag en ik werd ruimschoots op tijd geïnformeerd dat de auto weer gereed stond, keurig netjes gespoten, helemaal niets van terug te zien en ook nog helemaal gewassen. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en echte aanrader.
Prima behandeling bij aanmelden schade.Volledige afhandeling bij Unive. Al met al een positieve ervaring. Ook de leenauto was goed geregeld. Een dikke 8.