Uitstekend. Prettige intake en zeer professionele afhandeling van de schade. Zowel het resultaat van de auto als het proces van de afhandeling (foto's, contact met verzekeraar en contact met...Uitstekend. Prettige intake en zeer professionele afhandeling van de schade. Zowel het resultaat van de auto als het proces van de afhandeling (foto's, contact met verzekeraar en contact met mij, de klant). Mijn beste ervaring ooit.
Allereerst mijn complimenten over het geleverde werk, dat was prima! Het personeel was zeer vriendelijk. Echter, de medewerker die in eerste instantie het werk opnam, bleek bij nader inzien niet...Allereerst mijn complimenten over het geleverde werk, dat was prima! Het personeel was zeer vriendelijk. Echter, de medewerker die in eerste instantie het werk opnam, bleek bij nader inzien niet duidelijk gecommuniceerd te hebben. Toen daar vervolgens meerwerk uit ontstond, bleek hij wederom niet duidelijk te zijn geweest, hetgeen tot nogal wat irritatie heeft geleid, ook al omdat dit nogal wat financiële consequenties had. Dit is niet alleen mijn persoonlijke mening, maar ook van de mensen die daarbij aanwezig waren.
Goed contact, laagdrempelig. Nette afhandeling
Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen.
De schade werd snel en tot mijn tevredenheid opgelost
Goed bedrijf, goede uitleg, schade goed gemaakt, alles goed geregeld
Mijn totale ervaring is voldoende tot goed. Echter er is wel een punt waar ik geen goed gevoel over heb. Toen ik de auto naar WIBU bracht om af te spreken, en de de medewerker naar de schade ging...Mijn totale ervaring is voldoende tot goed. Echter er is wel een punt waar ik geen goed gevoel over heb. Toen ik de auto naar WIBU bracht om af te spreken, en de de medewerker naar de schade ging kijken, had ik toch het gevoel dat mijn auto/ schade even niet uit kwam. Het was druk en ik kon geen leenauto krijgen en misschien moest ik anders maar naar een ander schadebedrijf. Kortom ik had niet het gevoel dat ik met open armen ontvangen werd. Uiteindelijk kreeg is eind september een afspraak. Was het echt zo druk?
Correct, vriendelijke en snel
RUDY HEEFT ONS GOED GEHOLPEN,EN ALLES GEREGELD MET DE VERZEKERING. AUTO WEEER IN MOOIE NIEUWSTAAT AFGELEVERD. BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE.