Tijdens het herstellen van de schade is nieuwe schade ontstaan mijn auto. Dit is aan mij medegedeeld en ik zou teruggebeld worden, als de onderdelen binnen zouden zijn. Dit is inmiddels 4 weken... Tijdens het herstellen van de schade is nieuwe schade ontstaan mijn auto. Dit is aan mij medegedeeld en ik zou teruggebeld worden, als de onderdelen binnen zouden zijn. Dit is inmiddels 4 weken gebeurd en ik heb niets meer gehoord. Ik heb afgelopen week zelf gebeld en ik zou teruggebeld worden en ik heb ook niets meer gehoord.

Mijn mening over WIBU is een beetje dubbel. Ze hebben recent de lichtunit en bumper van mijn auto vervangen en dat hebben ze heel netjes gedaan. Auto werd ook netjes schoon opgeleverd, dus helemaal... Mijn mening over WIBU is een beetje dubbel. Ze hebben recent de lichtunit en bumper van mijn auto vervangen en dat hebben ze heel netjes gedaan. Auto werd ook netjes schoon opgeleverd, dus helemaal goed.
Alles daar omheen viel echter wat tegen:
- expertiserapport werd laat met verzekeraar gedeeld.
- expertiserapportinschatting was flink lager dan uiteindelijke kosten, wat uiteraard kan. Maar hier zat m.i. een groot verschil in materiaalkosten die wel duidelijk hadden moet zijn (bv. Lichtunit die 1600 kostte bij de inschatting, maar uiteindelijk dichter bij 2500 uitkwam)
- vervangende auto viel tegen. Besproken was een auto formaat VW Golf, het werd een Toyota Yaris
- onduidelijke communicatie omtrent garantie. WIBU geeft aan dat ik 7 jaar garantie heb op de reparaties, maar welke onderdelen dat zijn kunnen ze niet duidelijk aangeven. Slecht overdraagbaar. Bij eerdere reparaties ontving ik een certificaat met daarop de garantie per onderdeel (en dan niet per moertje en schroefje, maar bv achterbumper...)
- kosten voor een expertiserapport worden verrekend als het schadeherstel bij WIBU wordt uitgevoerd. In mijn geval werd dat echter even vergeten en werd ik nog niet voor leugenaar uitgemaakt toen ik hier melding van maakte. Uiteindelijk is het wel correct en snel verwerkt
Om toch op een positieve noot te eindigen: WIBU dacht heel goed mee met het plannen van de reparatie ivm mogelijk missen van de APK keuring.

Fijn en binnen een dag geholpen!Weliswaar kleine schade, maar toch. Ik was blij verrast.

Prima bedrijf ! afspraak voor schadeherstel volledig nagekomen.

De schade is goed hersteld. De auto is schoon opgeleverd.
Alleen heeft het herstel een dag langer geduurd dan vooraf afgesproken.

Zeer goede service aardige werknemers en schade netjes gemaakt , al met al een top bedrijf

Prima service en duidelijke uitleg!

Prima service. Alle afspraken keurig nagekomen. Schade vakkundig hersteld.

Zeer net bedrijf. Goede sevice met een leen auto. Reparatie erg mooi uitgevoerd en mijn auto was helemaal schoon toen ik hem ophaalde.