Hoewel ik er helaas te vaak kom, blijf ik hier wel komen als er schade is. Je wordt snel, vakkundig en prettig geholpen. Het werk is keurig en alle werkzaamheden worden vastgelegd met foto's...Hoewel ik er helaas te vaak kom, blijf ik hier wel komen als er schade is. Je wordt snel, vakkundig en prettig geholpen. Het werk is keurig en alle werkzaamheden worden vastgelegd met foto's (voor de verzekeraar als voor de eigen
Goede services Gratis autovervangen Goede uitleg over de schade bv foto's laten zien en vriendelijk
Direct te woord gestaan na binnenkomst en na alle gegevens verwerkt te hebben, de schade bekeken te hebben en een afspraak gemaakt te hebben is het zoals het hoort alles correct en netjes...Direct te woord gestaan na binnenkomst en na alle gegevens verwerkt te hebben, de schade bekeken te hebben en een afspraak gemaakt te hebben is het zoals het hoort alles correct en netjes afgehandeld. Alles precies volgens afspraak en niet alleen de schade gerepareerd maar ook nog een beetje meer...
Top
Eel positief. Denkt enorm mee en zorgt direct voor ontzorgen als je met een schade in aanraking komt.
Zeer correct en netjes geholpen. Alles duidelijk uitgelegd inclusief verdere procesgang. Ook. Netjes uitgezogen en gewassen. Er moest alleen achteraf een strip binnenkomen voor de bumper waarover ik...Zeer correct en netjes geholpen. Alles duidelijk uitgelegd inclusief verdere procesgang. Ook. Netjes uitgezogen en gewassen. Er moest alleen achteraf een strip binnenkomen voor de bumper waarover ik gebeld zou worden als het binnen was en hier heb ikzelf meerdere keren achterheen moeten bellen.
Vriendelijk kennis van zaken uiterst tevreden.
Correct, vriendelijk , duidelijk en komt afspraken correct na.