Over het algemeen prima. Auto wordt opgehaald en teruggebracht, zodat het mij niet teveel tijd heeft gekost. Afspraak is een keer verzet vanwege teveel mensen ziek door corona en het ophalen vd auto... Over het algemeen prima. Auto wordt opgehaald en teruggebracht, zodat het mij niet teveel tijd heeft gekost. Afspraak is een keer verzet vanwege teveel mensen ziek door corona en het ophalen vd auto was een aantal uren later dan afgesproken. Auto is netjes gewassen en schade hersteld.

Dit was een hele goede ervaring, vriendelijk, snel en alles is netjes afgehandeld.

Fantastische service, vlotte en vriendelijke communicatie. Mijn Tesla is nadat ik een grote schade heb opgelopen na ongeval, perfect hersteld.

Allemaal super geregeld, de auto werd opgehaald en duidelijk uiteengezet wat ik kon verwachten. Een paar dagen later werd ik netjes gebeld dat de auto klaar was en dat hij teruggebracht kon worden.... Allemaal super geregeld, de auto werd opgehaald en duidelijk uiteengezet wat ik kon verwachten. Een paar dagen later werd ik netjes gebeld dat de auto klaar was en dat hij teruggebracht kon worden. Ook dit verliep zoals vooraf afgesproken en als klap op de vuurpijl was mijn auto netjes schoongemaakt en rook hij weer als nieuw, TOP!

Perfecte service, communicatie en afhandeling.

Heel goed, snelle reactie, klantgericht.

Vlotte en vriendelijke ontvangst .de afhandeling en reparatie van de schade is ZEER vakkundig gedaan.er is totaal niet te zien dat er schade is geweest.

Autoschade Herstel Verweij heeft mij uitermate snel en vakkundig geholpen. In alle opzichten was het contact vriendelijk en deskundig.