Eigenaar/personeel treedt de klant op professionele, plezierig-zakelijke en correcte wijze tegemoet. Is duidelijk t.a.v. condities en voorziene afhandeling van het schadeherstel. Schadeherstel zelve...Eigenaar/personeel treedt de klant op professionele, plezierig-zakelijke en correcte wijze tegemoet. Is duidelijk t.a.v. condities en voorziene afhandeling van het schadeherstel. Schadeherstel zelve laat niets te wensen over.
Super! Snel schakelen en flexibel. Denken mee.
Ik werd goed geholpen en er werd goed gecommuniceerd. Vond het alleen een beetje lang duren maar ja daar zal vast een reden voor geweest zijn
Zeer klantgericht
Perfect, snel geholpen en mooi alles herstelt
Alles conform afspraak prima afgehandeld
Na een aanrijding heeft Autoschade Herstel Druten mijn schade geweldig geregeld! Van het afstemmen met de verzekeraar tot en met de feitelijke schade meer dan keurig herstellen. Mijn auto is weer...Na een aanrijding heeft Autoschade Herstel Druten mijn schade geweldig geregeld! Van het afstemmen met de verzekeraar tot en met de feitelijke schade meer dan keurig herstellen. Mijn auto is weer als nieuw en ik ben zeer tevreden!
Erg tevreden over de afhandeling van de schade aan onze auto