Top service ! Onze auto in een aantal dagen netjes hersteld, ook de service er om heen erg goed, Auto werd netjes omgeruild thuis dus we hadden gelijk vervangend vervoer.

En het...

En het belangrijkste de schade is erg netjes hersteld.

Klantvriendelijk, transparant, snelle en goede service. Auto ziet er weer top uit! Zeer tevreden klant!

Mijn ervaring met ASD Druten is top. Het zijn zeer ervaren mensen die erg klant vriendelijk zijn en zich altijd aan hun afspraken houden. Behalve de genoemde eigenschappen zijn het ook zeer... Mijn ervaring met ASD Druten is top. Het zijn zeer ervaren mensen die erg klant vriendelijk zijn en zich altijd aan hun afspraken houden. Behalve de genoemde eigenschappen zijn het ook zeer vakkundige mensen die hun werk zeer serieus nemen.Alleen maar lof vandaar al vele jaren een super tevreden klant.

Alles keurig netjes hersteld volgens afspraak.

Het contact heb ik als zeer prettig ervaren, dit door de persoonlijke benadering, zowel telefonisch als bij het wegbrengen en ophalen van de auto. De schade is ook netjes en vlot hersteld.

Echt top service!

Goede service , snelle afhandeling en heel vriendelijk en meedenkende medewerkers

Autoschade Herstel Druten heeft mijn schade uiterst vakkundig opgepakt. 's Morgens vroeg werd ik uiterst vriendelijk te woord gestaan door Roger, werd besproken wat er gedaan zou gaan worden aan... Autoschade Herstel Druten heeft mijn schade uiterst vakkundig opgepakt. 's Morgens vroeg werd ik uiterst vriendelijk te woord gestaan door Roger, werd besproken wat er gedaan zou gaan worden aan de auto en kreeg ik een korte uitleg over mijn gratis leenauto. De schade was sneller gerepareerd dan verwacht, dat was prettig. De kwaliteit van de reparatie was nog beter. Ik hoop dat de volgende schade nog even op zich laat wachten, maar indien het zich voordoen is er geen twijfel waar ik deze laat herstellen.

Goede service, prettig geholpen.