Goed werk geleverd en prettige communicatie

Vriendelijke medewerkers, de afspraken worden prima nagekomen, schadeherstel wordt aan de hand van foto's toegelicht. Kortom: een uitstekend bedrijf!

Ik heb een goed ervaring met Alderliesten .
Was goed geholpen, waren ook so vriendelijke, helpzaam, heel professionele.
Ik was heel blij mee.
Bedankt voor jullie help.

Ik werd prettig en vriendelijk te woord gestaan. Voelde me gehoord en gezien.
Duidelijke uitleg over te volgen behandeling van de auto.

Schade is niet fijn, maar de service van Alderliesten maakt veel goed! Prettig meegedacht over mogelijkheden vervangend vervoer en de schade keurig hersteld.

Heel erg tevreden, een later ontstane schade hebben ze direct mee kunnen nemen met ingepland schadeherstel.

Mijn ervaring met Autoschade Herstel Alderliesten is zeer positief. De leenauto werd zelfs keuring bij mij thuis gebracht. De schade aan mijn auto is prachtig hersteld met duidelijke uitleg van de... Mijn ervaring met Autoschade Herstel Alderliesten is zeer positief. De leenauto werd zelfs keuring bij mij thuis gebracht. De schade aan mijn auto is prachtig hersteld met duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden. Ook de financiële afhandeling met de verzekering is geheel door Alderliesten afgehandeld. Mijn auto werd als nieuw afgeleverd. Van binnen en van buiten keurig schoon. Ik ben zeer tevreden dus!

Goede afwikkeling van de schade. Een nieuwe bumper.

Hele goede ervaring en zeer positief. Had een Ford Ja can 12 jaar oud. Had schade van een andere auto, schade was hoger dan de waarde van de auto. Maar gelukkig konden ze bij de sloop een andere... Hele goede ervaring en zeer positief. Had een Ford Ja can 12 jaar oud. Had schade van een andere auto, schade was hoger dan de waarde van de auto. Maar gelukkig konden ze bij de sloop een andere deur erin zetten en is geweldig gedaan. Ziet er weer als nieuw uit.