Prima bedrijf, vriendelijk personeel en perfect herstel

Mijn eerste contact was via de telefoon. Ik voelde me welkom. En dat zette zich door tot en met de nette aflevering van mijn auto na herstel. Ik hoop dat het niet weer nodig is, maar kan dit bedrijf... Mijn eerste contact was via de telefoon. Ik voelde me welkom. En dat zette zich door tot en met de nette aflevering van mijn auto na herstel. Ik hoop dat het niet weer nodig is, maar kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Prima communicatie, ik kon snel terecht en snel de schade hersteld.

Bij Autoschade Herstel Hacom in Nijkerk staat gedurende het gehele proces het ontzorgen van de klant bovenaan. Als klant zijnde hoop je dat men de schade goed ka maken. Dat maakt dit bedrijf meer... Bij Autoschade Herstel Hacom in Nijkerk staat gedurende het gehele proces het ontzorgen van de klant bovenaan. Als klant zijnde hoop je dat men de schade goed ka maken. Dat maakt dit bedrijf meer dan waar. Topservice en een echte aanrader voor als je auto (en ego) een deuk heeft opgelopen!

Rustig en correct

Ben tevreden zou Hacom zeker aanraden keurig afgeleverd met kleurenstift en gewassen en gestofzuigd
Heel klein min puntje twee kleine steeninslag
Puntjes had ik even bijgewerkt voor de...
Heel klein min puntje twee kleine steeninslag
Puntjes had ik even bijgewerkt voor de rest
Heel erg tevreden gr.Tevreden klant

Schade is perfect hersteld