Een professioneel bedrijf, waar je als cliënt direct een vertrouwd gevoel krijgt dat de schade goed afgehandeld wordt. Er werd een duidelijke uitleg gegeven wat de schade precies inhield en hoe...Een professioneel bedrijf, waar je als cliënt direct een vertrouwd gevoel krijgt dat de schade goed afgehandeld wordt. Er werd een duidelijke uitleg gegeven wat de schade precies inhield en hoe deze gerepareerd zou worden met daarbij het schadebedrag.
Telefonisch werd ik keurig te woord gestaan. Er werd goed met mij meegedacht zowel qua planning als qua schade. Vervolgens op locatie werd ik ook uitstekend geholpen. Er werd mij netjes uitgelegd...Telefonisch werd ik keurig te woord gestaan. Er werd goed met mij meegedacht zowel qua planning als qua schade. Vervolgens op locatie werd ik ook uitstekend geholpen. Er werd mij netjes uitgelegd wat er aan de hand was en aanvullende vragen werden keurig beantwoord. Leuk, zo leer je als beginnend bestuurder de ´autowereld´ wat beter kennen. Last but not least is de auto prachtig hersteld en zelf voor mij schoongemaak; dat is pas service.
Goede en snelle service, vriendelijk , goed geholpen
Goede informatie, duidelijke afspraken, goed herstel en keurige aflevering.
Uitstekend
Zeer tevreden. Prettige ontvangst en accurate hulp bij het herstel en invullen van de benodigde papieren.
Ik ben super fijn geholpen.
Prima bedrijf, werkt zorgvuldig, klantvriendelijke benadering