Zeer vriendelijke ervaring en goed advies gekregen. Auto mooi gerepareerd, niks van de schade terug te zijn.
Je wordt zeer vriendelijk geholpen. Schade is netjes gerepareerd.
Ik heb het als heel goed ervaren!
Als klant na een schade buiten schuld, werd de schade op een correcte wijze afgehandeld en werd door ons als klant de wijze van benadering door het personeel als zeer beleefd en prettig ervaren. Als...Als klant na een schade buiten schuld, werd de schade op een correcte wijze afgehandeld en werd door ons als klant de wijze van benadering door het personeel als zeer beleefd en prettig ervaren. Als wij als klant nogmaals schade aan ons voertuig hebben, zullen wij zeker naar dit goede bedrijf terugkomen. Na revieuws op het internet werd door ons geconstateerd dat dit een gerenomeerd bedrijf is. Bij ons heeft dit bedrijf dat zeker waargemaakt.
Vriendelijk en begripvol
Mijn algemene ervaring is goed
De schade niet meer te zien. Erg mooi hersteld! Vervangende auto viel mij een beetje tegen. Ik heb zelf een corsa, kreeg een fiat panda, terwijl er ook corsa's stonden als vervangende...De schade niet meer te zien. Erg mooi hersteld! Vervangende auto viel mij een beetje tegen. Ik heb zelf een corsa, kreeg een fiat panda, terwijl er ook corsa's stonden als vervangende auto. In de panda voelde ik me niet prettig. Hele kleine motor, slecht overzicht, reed echt niet fijn. Vroeg me af of de panda in dezelfde klasse valt als een corsa. Maar de week is snel voorbij gegaan en ik waardeer mijn corsa nu nog meer dan ervoor!
Goede uitleg en informatie over de schade en bij het ophalen zag de auto er weer pico bello uit!