Prima ervaring met dit bedrijf. Grootste voordeel is voor mij dat het wat kleiner bedrijf is, waardoor ze nog echt service verlenen zoals je dat gewend bent. Ze lopen een stapje harder en iedereen... Prima ervaring met dit bedrijf. Grootste voordeel is voor mij dat het wat kleiner bedrijf is, waardoor ze nog echt service verlenen zoals je dat gewend bent. Ze lopen een stapje harder en iedereen is benaderbaar. Top bedrijf!

Goede snelle service. Duidelijke uitleg. Komt afspraken na!

Super service. Binnen een uur was er een leenauto geregeld. Er werd meteen contact opgenomen met de verzekering, ik hoefde zelf niks te regelen. Alles wat gedaan moest worden ging in goed overleg en... Super service. Binnen een uur was er een leenauto geregeld. Er werd meteen contact opgenomen met de verzekering, ik hoefde zelf niks te regelen. Alles wat gedaan moest worden ging in goed overleg en binnen een paar dagen had ik mijn auto al weer terug in Nieuwstraat.

Ik ben vriendelijk geholpen.

Nette reparatie van sterretje in de voorruit

En bijzonder prettig ontvangst en afhandeling van de schade. Ik werd zelfs thuisgebracht na het afgeven van mijn auto.

Ook werd ik gedurende de reparatie op de hoogte gehouden van de...

Ook werd ik gedurende de reparatie op de hoogte gehouden van de voortgang.

De eigenaar luistert naar hetgeen wat er wordt verteld, legt uit wat hij aan werkzaamheden verwacht en gaat verrichten en is transparant over de prijs. Vervangend vervoer was top geregeld. Zeer... De eigenaar luistert naar hetgeen wat er wordt verteld, legt uit wat hij aan werkzaamheden verwacht en gaat verrichten en is transparant over de prijs. Vervangend vervoer was top geregeld. Zeer tevreden over de manier van handelen.

Wat een geweldige service tijdens het herstel van mijn auto. Ik kreeg hulp bij het invullen van het schadeformulier en alles werd netjes geregeld met de verzekeringsmaatschappij. Een fijne... Wat een geweldige service tijdens het herstel van mijn auto. Ik kreeg hulp bij het invullen van het schadeformulier en alles werd netjes geregeld met de verzekeringsmaatschappij. Een fijne vervangende auto en een schone auto weer terug!

Auto schade herstel druten is een zeer gewaardeerde partner waar wij al jaren
Auto schade herstel druten is een zeer gewaardeerde partner waar wij al jaren
lang zaken mee doen
zijn klant vriendelijk
gemaakte afspraken komen ze na
schade afwikkeling is ook altijd correct