Prima ontvangst, netjes geholpen met alle formulieren en netjes werk afgeleverd. Zelfs nog extra schade aangepakt! En vervangend vervoer is top geregeld.
Snelle service, ik kon direct terecht en vriendelijk geholpen, echt super fijn!
Snel en goede service
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst, goede uitleg over de werkzaamheden welke keurig uitgevoerd zijn.
Vriendelijke afhandeling en prima service.
Mijn algemene ervaring is zeer goed. Zeer prettige ontvangst. Men ging meteen alles vastleggen en de afspraak voor het herstellen van de schade vastleggen. Ook tijdens de reparatie hield men mij...Mijn algemene ervaring is zeer goed. Zeer prettige ontvangst. Men ging meteen alles vastleggen en de afspraak voor het herstellen van de schade vastleggen. Ook tijdens de reparatie hield men mij goed op de hoogte betreffende het verloop hiervan. Het was ook geen probleem om tijdens het herstel te komen kijken, het geen mij veel vertrouwen gaf over de professionele wijze waarop men te werk ging met het herstellen van de schade.
Mijn algehele beeld over Autoschade Herstel Midden Nederland is erg positief.
Zeer snelle en correcte reparatie van mijn autoschade. Prettig en professioneel personeel.